Meguiar's

 

Meguiar's

Meguiar's

MEGUIAR'S je s svojo več kot stoletno tradicijo eno vodilnih svetovnih podjetij pri negi različnih površin, saj ga zaznamuje brezkompromisna kakovost in široka paleta proizvodov za poliranje, čiščenje, nego ali zaščito.

Meguair's je prava izbira, ko morate popraviti napake v materialu, odstraniti praske, doseči visok sijaj, očistiti ali vzdrževati, impregnirati ali salonsko vzdrževati vozila in plovila.

Pyrmo-Dinitrol

PYRMO-DINITROL svojim kupcem že preko 70 let nudi preizkušeno nemško kakovost. Obširen sortiment obsega antikorozijska sredstva, kite, tesnilne in lepilne mase, sisteme za menjavo vetrobranskega stekla, barvne in tehnične spreje…

Pyrmo-Dinitrol
Naložite

Katalog Fematrade: poliranje, zaščita, nega vozila

Kakovost na katero se lahko zanesete

Celovita ponudba

Odlična tehnična podpora

Pri izbiri dobaviteljev upoštevati kvaliteto, ceno proizvodov in ostale plačilne in dobavne pogoje glede na potrebe trga.

Pravo mesto za profesionalne uporabnike

Na prodajnem področju želimo oskrbovati s proizvodi iz prodajnega programa podjetja, po možnostih večji del maloprodajne mreže v Sloveniji, kot tudi izven njenih meja ter priti tudi do končnega profesionalnega uporabnika (ličarji, kleparji, avtopralnice in podobno).

Pravočasna nabava blaga zahtevane kvalitete

Sledimo stanju zalog in potrebam prodajnega trga.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 02 42 15 264