Abrazivni materiali in krep trakovi

 

Abrazivni materiali in krep trakovi

Prodajni program dopolnjujejo krep trakovi, proizvodi za brušenje blagovne znamke Fema in Indasa: vodobrusni papirji, papirji za suho brušenje, brusno platno, korund, brusni trakovi, brusne gobice, fiber diski, lamelni diski, netkani brusni materiali, samopritrdilni brusni diski ipd.

Tehnični spreji

DINITROL 366 se uporablja za pomoč pri varjenju. Sredstvo preprečuje, da bi se zvarki prijeli na varilno šobo ali obdelovalno površino. Po končanem delu čiščenje ni potrebno, površino pa je možno takoj pobarvati ali galvanizirati.

Brezbarvno univerzalno kontaktno lepilo v spreju.

DINITROL 7450, čistilo zavornih oblog, je transparentno, visoko aktivno, okolju prijazno čistilno in razmaščevalno sredstvo za zavore, sklopke, dele menjalnika in uplinjača. Primerno za industrijsko uporabo in za delavnice. Ni korozivno, lahko pa poškoduje določene vrste plastike.

Naložite

Katalog Fematrade: poliranje, zaščita, nega vozila

Kakovost na katero se lahko zanesete

Celovita ponudba

Odlična tehnična podpora

Pri izbiri dobaviteljev upoštevati kvaliteto, ceno proizvodov in ostale plačilne in dobavne pogoje glede na potrebe trga.

Pravo mesto za profesionalne uporabnike

Na prodajnem področju želimo oskrbovati s proizvodi iz prodajnega programa podjetja, po možnostih večji del maloprodajne mreže v Sloveniji, kot tudi izven njenih meja ter priti tudi do končnega profesionalnega uporabnika (ličarji, kleparji, avtopralnice in podobno).

Pravočasna nabava blaga zahtevane kvalitete

Sledimo stanju zalog in potrebam prodajnega trga.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 02 42 15 264