Osnovni in barvni premazi Pyrmo-dinitrol

 

Osnovni in barvni premazi

Na voljo so kiti za brizganje, zaščita pred udarci kamnov, osnovni premaz, kiti za nanos z lopatico, barve in laki, razni spreji.

443 - Cink primer (temeljni premaz) je hitro sušeča, dolgotrajna antikorozijska zaščita za vse vrste kovin. Vsebuje 95% čistega cinka in 5% umetne smole ter dolgoročno ščiti pred korozijo, vodo in vremenskimi vplivi.

DINITROL 444 CINK SPRAY je hitro sušeča antikorozijska zaščita z dolgotrajnim učinkom za vse kovine. Zaradi kombinacije cinka (95%) in aluminijevih pigmentov je proizvod enostavnejši za uporabo kot barve na osnovi čistega cinka. Posebej primeren je za uporabo na galvaniziranih površinah. Odporen je na vodo, soli.

Akrilni prozorni lak za dodatno zaščito prebarvane površine. Prednosti: visok sijaj, dober oprijem, trd in odporen vrhnji premaz, ki ne porumeni. Odporen je na bencin, vremenske vplive ter UV žarke.

Pomagamo vam pri rešitvi

Dosegljivi smo po telefonu, elektronski pošti vsak dan.

Podpora po telefonu

Na vsa morebitna vprašanja vam bomo kar najhitreje odgovorili po telefonu: 030 630 969.

Podpora po elektronski pošti

Na vsa morebitna vprašanja vam bomo kar najhitreje odgovorili po elektronski pošti.

Izkušnje in kakovost

Naša prepoznavna blagovna znamka je skozi dolga leta izkušenj dosegla današnjo raven kakovosti, hkrati pa s svojim poslovnim partnerjem odlično tehnično in trženjsko podporo.