Osnovni in barvni premazi

 

Osnovni in barvni premazi

Na voljo so kiti za brizganje, zaščita pred udarci kamnov, osnovni premaz, kiti za nanos z lopatico, barve in laki, razni spreji.

443 - Cink primer (temeljni premaz) je hitro sušeča, dolgotrajna antikorozijska zaščita za vse vrste kovin. Vsebuje 95% čistega cinka in 5% umetne smole ter dolgoročno ščiti pred korozijo, vodo in vremenskimi vplivi.

DINITROL 444 CINK SPRAY je hitro sušeča antikorozijska zaščita z dolgotrajnim učinkom za vse kovine. Zaradi kombinacije cinka (95%) in aluminijevih pigmentov je proizvod enostavnejši za uporabo kot barve na osnovi čistega cinka. Posebej primeren je za uporabo na galvaniziranih površinah. Odporen je na vodo, soli.

Akrilni prozorni lak za dodatno zaščito prebarvane površine. Prednosti: visok sijaj, dober oprijem, trd in odporen vrhnji premaz, ki ne porumeni. Odporen je na bencin, vremenske vplive ter UV žarke.

Lepljenje in tesnjenje

DINOL program lepljenja in tesnenja nudi podporo za celoten delovni proces in poleg proizvodov vsebuje navodila, opremo ter teoretične in praktične učne programe. Pogosta testiranja in razvoj proizvodov zagotavljajo največjo možno učinkovitost ter sprejemljivost za okolje.

DINITROL 500 je enokomponentno, črno poliuretansko lepilo brez topil, namenjeno direktnemu zastekljevanju (za lepljenje avtomobilskih stekel). Suši se s pomočjo vlage v zraku.

Naložite

Katalog Fematrade: poliranje, zaščita, nega vozila

Kakovost na katero se lahko zanesete

Celovita ponudba

Odlična tehnična podpora

Pri izbiri dobaviteljev upoštevati kvaliteto, ceno proizvodov in ostale plačilne in dobavne pogoje glede na potrebe trga.

Pravo mesto za profesionalne uporabnike

Na prodajnem področju želimo oskrbovati s proizvodi iz prodajnega programa podjetja, po možnostih večji del maloprodajne mreže v Sloveniji, kot tudi izven njenih meja ter priti tudi do končnega profesionalnega uporabnika (ličarji, kleparji, avtopralnice in podobno).

Pravočasna nabava blaga zahtevane kvalitete

Sledimo stanju zalog in potrebam prodajnega trga.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 02 42 15 264