Zaščita pred udarci kamnov in antikorozijski premazi

 

Zaščita pred udarci kamnov / Antikorozijski premazi

Antikorozijska zaščita omogoča zaščito votlih delov, zaščito podvozja, standardna industrijska sredstva, specialna sredstva.

DINOL nudi vsestranske in učinkovite rešitve za preprečevanje ter zaščito pred korozijo. S svojimi proizvodi pokriva vse korake delovnega procesa.

Elastično sredstvo na osnovi umetne smole/kavčuka, ki se hitro suši, ščiti pred cestnim peskom. Primesi cinka zaustavijo rjavenje in ščitijo pred korozijo. Možno prebarvati. Ne vsebuje agresivnih topil, azbesta ali bitumna in ne uničuje plastike ter ostaja trajno elastično. Zato je idealno za dela na avtomobilskih šasijah. Odporno je proti cestnemu pesku, kamenju in soli ter na agresivna topila.

Kitanje

Pravilna priprava podlage je odločilnega pomena za nadaljnje postopke. Ponujamo vam kakovostne izdelke za kitanje.

Nudimo celovito paleto proizvodov za popravilo karoserije. Naša prepoznavna blagovna znamka je skozi dolga leta izkušenj dosegla današnjo raven kakovosti, hkrati pa svojim poslovnim partnerjem nudimo odlično tehnično in trženjsko podporo.

Naložite

Katalog Fematrade: poliranje, zaščita, nega vozila

Kakovost na katero se lahko zanesete

Celovita ponudba

Odlična tehnična podpora

Pri izbiri dobaviteljev upoštevati kvaliteto, ceno proizvodov in ostale plačilne in dobavne pogoje glede na potrebe trga.

Pravo mesto za profesionalne uporabnike

Na prodajnem področju želimo oskrbovati s proizvodi iz prodajnega programa podjetja, po možnostih večji del maloprodajne mreže v Sloveniji, kot tudi izven njenih meja ter priti tudi do končnega profesionalnega uporabnika (ličarji, kleparji, avtopralnice in podobno).

Pravočasna nabava blaga zahtevane kvalitete

Sledimo stanju zalog in potrebam prodajnega trga.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 02 42 15 264